O nama

U srcu netaknute prirode !

Dođite da uživate
u našim apartmanima

I tokom ovog virtualnog posjeta želimo Vam ukazati gostoprimstvo i biti kao i uvjek, dobri domaćini, uputiti Vas u ljepote našeg kraja, ugodnu klimu, te Vam dočarati okruženje čiste i netaknute prirode.

Naravno reći ćemo Vam sve o smještaju koji smo Vam u mogućnosti ponuditi , kao i ostalim sadržajima. Naći ćete i sve informacije koje bi trebali znati prije dolaska u Crnu Goru to jest u Baru.

Ukoliko tražite smještaj u Crnoj Gori, na Jadranskoj obali, želite provesti odmor u ovom malom mediteranskom raju gdje se ukrštaju morski i planinski vjetrovi a duša i tijelo dolaze u potpuni sklad sa netaknutom prirodom izaberite naše apartmane.

Nastojat ćemo Vam dočarati sklad prirode i gostoprimstva koji su uz lokaciju naše vile, neposredno uz more, glavni adut naše prepoznatljivosti. Apartmani se nalaze na tihom mjestu gdje možete čuti šum talasa i krik galebova.

Vila raspolaže sa sopstvenim parkingom kao i mogućnost korištenja velikog roštilja. U neposrednoj blizini , nalazi se i veliki izbor caffe barova, restorana, prehrambenih prodavnica kao i sportskih terena.

IMG_2091
IMG_2163

laža koja se nalazi odmah ispod vile Posejdon je skoro napravljena, mali prirodni bazen okružen stijenama pravo je mjesto za malu dijecu koji se uče plivati. Plaža je i noću osvijetljena tako da je još jedan izazov za noćno kupanje. Svi naši gosti mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane koji su postavljeni na plaži i malim terasam iznad same vode.

Od prošle godine u našoj ponudi smo uvrstili i mogućnost vožnje čamcem do obližnjih plaža i ostrva kao i mogućnos organizovanja pecanja na pučini.

Čista voda je pravi dar ovog mjesta koji je poznat ljubiteljima ronjenja i podvodnog ribolova. Svojim ćemo gostima, kao dobri domaćini biti na usluzi mi smo turizam izabrali kao svoju budućnost te Vaš dolazak očekujemo saveseljem i nestrpljenjem.

NAŠE USLUGE

Što Vam nudimo

Besplatan parking

Svim našim gostima obezbijeđen je besplatan parking

Free WiFi

Potpuno besplatan internet u objektu i ispred njega

Privatna plaža

Gosti u našim apartmanima imaju pristup privatnoj plaži koja je u našem vlasništvu.

Transfer

Nudimo mogućnost transfera do aerodroma za sve goste koji to trebaju, uz naknadu.

Rentiranje čamca

Gosti mogu iznajmiti brod sa skiperom za 4 osobe kako bi vidjeli ljepotu prirode na našoj prekrasnoj obali. / uz naknadu /

Roštilj

Gosti mogu koristiti naš roštilj u vrtu objekta i pripremiti ukusne morske plodove ili tradicionalnu hranu.